2010. március 24., szerda

Síelés





Tudom, furcsa most, hogy itt van végre a tavasz, és én még téli képeket mutogatok, de mi vasárnap jöttünk haza a síelésből.
Nagyon szuper helyen jártunk Ausztriában, a Szlovén határ közelében Petzen nevű helységben, ahol egy nagyon klassz magar üzemeltetésű,gyerekbarát szálloda van, ami ráadásul pályaszállás. Anna jókat aludt a jó levegőn és végre felállt egyedül,mindenhová vittük, nagyon élvezte.Andris megbarátkozott a lécekkel,Kata már egyedül is lecsúszott a kispályán,Balázst alig láttuk, Ő a nagy pályákon síelt, hol apukájával, ol az új haverjaival, amúgy nagyon profi már. A család többi része pedig mindezekhez asszisztált.
Szánkóztunk is, meg napoztunk, sétáltunk, kártyáztunk, biliárdoztunk, jókat beszélgettük meg aludtunk. Voltunk kirándulni is, Graz közelében a Zotter csokigyárban. Itt végignézhettük a csokigyártás folyamatát, és közben annyi, de annyi csokit ettünk, ugyanis kóstolgatni lehetett. A belépőket még kedvenc barátnőmtől kaptuk krácsonyi ajándékba.
Volt időm hímezni is, készen lettem két RR. -el is, meg elkezdtem a márciust, sajnos a Gésával azóta sem nagyon haladok, de majd most...:-)

2 megjegyzés:

Rore írta...

Nagyon jók a képek!! Nagyon ügyesen áll Anna :)

Timici írta...

szuperek a képek! édesek a gyerkőcök:o)
néz be hozzám, vár Rád vmi;o)