2011. május 23., hétfő

Kicsi táskák







Kicsit elvagyok maradva a bejegyzésekkel. Igazából még keresem önmagam valahol, mostanában nincs időm semmire.Varrok, varrok és varrok, hála nektek, hogy olyan sokat rendeltek tőlem!
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a férjecském szinte állandóan utazik, még a hétvégéket sem tölti velünk,így vagy időm, vagy kedvem nincs írni. A gyerekek meg elég nehéz korban vannak, leginkább Balázs, aki ugye még mindig kamasz. Meddig is még? Jaj, amúgy édes pofa, de néha egyszerűen elviselhetetlen. Aki pedig ismer az tudja rólam, hogy türelemből nekem nagyon sok jutott, de mégis....nehéz. Nem is panaszkodom tovább, mert igazából nincs is okom rá.
Inkább megmutatom az új közkívánatra készült kicsi táskáimat. Sokat kellett gondolkoznom rajta, leginkább azért, mert nem akartam más táskavarrókat leutánozni, még véletlenül sem. Viszont kicsi táskára sok variáció nincs, végül így sikerült. Állítható a pántjuk, van belül zsebük, és a rózsa persze leszedhető, akinek az már túl sok lenne!:-) A mérete pedig: 22cm széles, 25 cm magas, és az oldala, ami textilbőrből van, alul 9 cm. széles.
Még tartozom egy kirándulós bejegyzéssel is,nemsokára megmutatom nektek a Pilisi lent, a világon csak nálunk nyíló virágot.
És...rengeteg szülinap jön, meg torta, ugyanis nálunk mindenki mostanában tartja a szülinapját!:-)

4 megjegyzés:

Napsugárkisasszony írta...

Jajj,de nagyon jók!Főleg az első tetszik!:3

Dóra írta...

Hogy én hogy vártam már a pici táskákat!
Tetszettek a korábbiak is, de nekem azok méretben túl nagyok. Pici táska viszont legyen ezer (legalábbis a szekrényemben abból sosincs elég).

Nagyon jók lettek!
Rózsamentesre szavazok!

Mandi írta...

Nagyon szépek a tatyók, és látszik, hogy olyan készíti, aki használ is táskát:-) Praktikus és csini egyszerre.

Suzi írta...

Köszönöm, örülök, hogy tetszik!!
Lesznek hamarosan újabbak is!