2012. január 6., péntek

Karácsony


A karácsony estét szokás szerint nyolcan töltöttük, a szűk család, és a két nagymama.Nagy volt az izgalom, a fát a Jézuska már előző nap éjjel meghozta, az ajándékokat viszont csak este. Ilyenkor mindig elmegyünk megnézni a helyi betlehemes játékokat, ez idén sajnos elmaradt, mert esett az eső, így csak a környéken autókáztunk megnéztük másoknál milyen csodák világítanak az ablakokban. Másnap jöttek a testvéremék, szintén négy gyerkőccel, este meg a barátaink. Én személy szerint imádom a karácsonyt, az év egyik legszebb napja, így hogy ilyen sokan vagyunk.



Harmadnap felkerekedtünk és elutaztunk Kehidára a kedvenc barátnőmhöz. Elvitt minket az Öreghegyi Vindornyalakra. Itt csodás világ tárult elénk,és persze sok-sok állat amit a gyerekek nagyon élveztek. Itt egy éjszakát töltöttünk.



Ezután átmentünk Sümegre egy nagyon szép szállodába. A következő három napon itt voltunk. Kizárólag a gyerekekre és egymásra figyeltünk. Tavaly utaztunk el így először, akkor fogadtuk meg, hogy ha tehetjük minden évben megtesszük. Rengeteget dolgoztunk az utóbbi időben, így már nagyon ránk fért. Ezt hozta nekünk a Jézuska. Aki a további képeimre kíváncsi megnézheti: itt.

2 megjegyzés:

vinczeorsi írta...

Megőrülök! Nem találok hozzás egy e-mail címet amire írhatnék, táska ügyben. Heeeelp!

Köszi

Suzi írta...

Szia!:-)
A cím amire írhatsz:
suziartbag@gmail.com